fredag 12 februari 2010

En bra fredag

Varje gång Rasmus går upp för trappan så måste man gå efter. För då vill han upp i sängen och eftersom han är en liten gubbstrutt så kan han inte hoppa upp själv (eller så är han extremt bortskämd). Då lyfter vi upp honom i sängen och passar på att gosa lite, sedan ska man gå ner. Då ställer han sig och tittar på en med sin hundvalpsmin och man får extremt dåligt samvete att man inte gosar hela kvällen.
Idag har jag lunchat med Karin och Alice. Hon är så otroligt söt den lilla prinsessan. Sedan firade vi mamma med smörgåstårta. Vi var fem stycken och mamma hade gjort två olika sorter (det kan ju komma femtio pers till). Om någon timme ska jag till Stockholm och hämta hem min man. Han är och spelar spel med lite kompisar. Har inte träffat honom så mycket denna vecka eftersom SJ är värdelöst. Nästan varje dag har han gått tidigare för att komma hem skapligt men då är tågen så försenade att han kommer senare än vanligt.

1 kommentar:

Jonna sa...

Hallå, Judit börjar också få svårt att komma upp sängen, speciellt på natten när hon är trött, så vihar byggt en lite låda som hon kan ha som trapp på vägen upp. Så nu kommer hon upp och man slipper hjälpa henne:)
Puss