lördag 27 mars 2010

Lördag





Vi sitter och väntar på Karin, Viktor och Alice som kommer på fika snart. Mysigt att gosa lite med lillsnurpan. Vi tog en promenad till Annas Hembageri och köpte bullar till fikat. Sedan gick vi järnvägsspåret hem. Vi går så sällan runt och tittar. Det blir mer när värmen kommer. Vi gick och njöt av att bo som vi gör, för oss är det livskvalitet. Ett stenkast till vattnet och ett supermysigt hembageri. Vad mer kan man begära? Många håller nog inte med men för oss är det livskvalitet.

Efter träningen idag var vi till Anna på torget. Ja, allt verkar heta något med Anna i den här staden. Mats åt en räkmacka och jag tog en grillad macka. Supergott var det i alla fall.
Snart ska de börja ha öppet längre så man kan gå och äta middag, kanske ta sig ett glas vin. Fast det är nog mysigast med lunch. Tycker inte det passar riktigt som middagslokal.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Skönt att höra att du skriver lite om livskvalitet. Det finns så mycket vi tar för givet här i världen och glömmer att stanna upp och njuta av det vi har just inpå oss. Det vardagliga glömms liksom bort, jag är ialla fall sån :-). Ni bor verkligen underbart det håller jag med om, ni borde döpa samhället till MariAnnalund istället, haha.

Tea sa...

Båda smörgåsarna såg goda ut! Ha en fortsatt trevlig helg.