onsdag 18 april 2012

Vems fel?

Men snälla. Kollar snabbt på Kalla fakta. Men gud så irriterad jag blir. De vill vrida historien till att det är polisernas fel. De jagade en kille på motorcykel och hans flickvän sitter bakom. Han körde i 300 km/timmen. Han kör in i en bom och dör, hon överlever. Ska detta vara polisens fel, att de gör sitt jobb? För det första hade han inget körkort och sedan kunde han ju ha stannat när som helst.

Men visst är det tragiskt att han dog. Men hur kan man tycka att polisen gjorde fel? Det finns väl en anledning till att folk ska ta körkort och sedan hålla hastigheterna? De måste ju ha börjat jaga honom av en anledning? Konstigt hur man ska vrida saker och ting till att man ska tycka synd om den som gjort fel ifrån första början. Göra sig själv till ett offer.

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

Annica sa...

Håller helt med, tänkt på det varje gång jag hört reklamen och när jag läste i tidningarna då det hänt..
Tragiskt att han dog men man har alltid ett val, han hade kunna välja att stanna..eller att inte ens köra..

Anonym sa...

Han körde ju i uppskattningsvis i 200km/h i första sekvensen innan de ens börjat jaga honom.
Han hade säkert fortsatt att köra så i många år så egentligen var det väl tur att han inte hade ihjäl någon annan.

Om inte polisen får jaga de som kör för fort så är det ju en tydlig signal att det bara är att köra för fort om man vill vara ifred.

/Brorsan

Änglamamma sa...

Precis, fast det är ganska roligt att se folks olika reaktioner. På facebook är det många som tycker polisen gjorde fel. Undra vad de hade sagt om deras familj hade blivit skadade av en som honom? Hade det fortfarande varit polisens fel?