torsdag 19 april 2012

Hatt


Helmina hittade en påse med kläder som hon vuxit ur. Det var med stor glädje hatten for på huvudet och hon skulle genast spegla sig.

Published with Blogger-droid v2.0.4

9 kommentarer:

Emma sa...

Haha, sötfia :) En liten fråga; vem är det som städar hos er?. Är ni nöjda och vad betalar ni? Är lite intresserad av att prova själv, är så trött på denna städning.. Ha en bra helg!

Anonym sa...

Hej! Jag har förstått att både du och din lillfia gillar huvudbonader. Har du kollat in Chubby Chubb på facebook? Tror du kanske skulle gilla deras mössor om inte annat:)

Hälsningar Jessica som följer din blogg regelbundet trots att vi inte känner varandra:)

Änglamamma sa...

Emma jag messar dig. Åh, tack för tipset. Det ska jag verkligen kolla. Roligt att höra att du även följer bloggen, tack. Hoppas att ni får en fin helg.

Jessica sa...

Haha ja varsågod:) Tänkt skriva länge men inte fått arslet ur så att säga;)

Jessica sa...

Jag har följt din blogg i nästan tre år nu(eller så länge kanske du inte haft den?) men hursom länge och har inga planer på att sluta:)

Änglamamma sa...

Åh vad roligt att höra Jessica. Jag startade boggen några dagar efter Alfons dog. Hade sådant behov av att skriva av mig alla känslor som jag inte kunde hålla inne. Nu blir det lite mer blandat. Mest om Helmina så klart. Solstrålen i mitt liv. Men i början av maj är det faktiskt tre år sedan jag började skriva. Blir lite som ett beroende.

Förresten hittade jag inte sidan på facebook.

Anonym sa...

http://www.facebook.com/chubby.chub.sweden?ref=ts

Anonym sa...

Oj! Jag provade att se om det gick o länka från FB men det verkar inte ha funkat, eller kanske, äh jag vet inte:) Hursom hade jag stavat det fel när jag skrev till dig första gången, företaget heter Chubby chub. Ja jag började nog läsa när jag fick höra om det hemska och ofattbara ni drabbades av med Alfons, jag beklagar verkligen! Det är så svårt att formulera sig vad det gäller allt ni drabbats av, alla ord känns fel så jag skippar det. Hursom är det kul att läsa om er vardag nu och allt ni har för er:)

Änglamamma sa...

Tack, då ska jag kolla in den sidan.