fredag 20 april 2012

Kånken mini vs Skip Hop


På Helminas nya dagis ska det alltid finnas en ryggsäck med ett sittunderlag och en vattenflaska.Vi har ju länge tänkt köpa en Kånken mini till henne. I dem får man med ett sittunderlag. Men idag hittade jag även en söt väska ifrån Skip Hop i form av en uggla. Helmina tycker om ugglor. Vi har ju ett par månader på oss att bestämma vilken vi ska köpa. Eller, jag kan tänka mig att det är jag som ska bestämma. 3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej anna, köp en med breda axelband. Är inte kånken lite smala i banden? Kolla upp detta så den sitter stabilt och inte glider av lätt när hon bär den så att hon vill ha på den lilla tösen:)
Erfaren ryggsäcksmamma :)Susan W - granne

Änglamamma sa...

Tack för tipset Susan. Vet att man kan köpa till magband till kånken så att den sitter stadigt. Sen är de så bra för att det finns ett sittunderlag i dem. Lutar åt en sådan.

Jessica sa...

Jag skulle också föreslå en med bredare axelband och varför inte en med spänne frampå så att inte axelbanden glider ned på armarna. Kånken är superfina, jag håller med, vår dagispojk har en sån men han använder den inte på dagis. Istället har han fått en från Haglöfs som är perfekt. Går att knäppa frampå, breda axelband och ett fack som man öppnar från sidan som gör att man lätt får tag på det som ligger längst ned vilket man inte gör med en "vanlig". Personalen på dagis har också sagt att den är kanon:) Sittunderlag har vi köpt separat och lagt i. I annat fall duger en tidning fint att sitta på:)Mycket att ta ställning till hela tiden med barn, inte är det lätt:)