onsdag 4 april 2012

Påskpresent

Även denna kväll är jag helt slut. Orkar inte skriva så mycket. Blev ett intressant möte idag och imorgon måste jag ringa ett par viktiga samtal. Viktiga beslut att fatta. Vi har även varit på sång. Sedan blev det god sopplunch hos svägerskan. Följde med och hämtade Casper på dagis. Åh, vad jag önskat att hans dagis låg närmare. Det är så fint, skulle verkligen vilja att Helmina gick där.


Casper var väldigt nöjd över sin påskpresent. En rymdraket i plåt från Handelsboden. Vi köpte tillsammans med mamma så att det blev något finare och något som han verkligen ville ha. Helmina fick ett jättefint paraply, perfekt eftersom hon inte har något. Vi köper påskpresenter istället för påskägg med godis i när de är så små. Det är mycket roligare att ge något de har mer glädje av.


 Blev en sväng till lekparken när vi kom hem och lite gungande i carporten. Vantarna Helmina har på sig köpte vi idag på Mini Bee. Supersöta och sköna. Från Villervalla tror jag. Fattar bara inte var hennes andra tumvantar har gömt sig.

Inga kommentarer: