måndag 23 april 2012

Måndag

Helmina skulle bestämt ha sin mössa på sig när hon åt lunch idag. Paulina och Stellan gjorde oss sällskap. Stellan gillade också blodpudding. Mer än Helmina för han fick äta upp hennes. Efter lite bus inne så blev det grannlekparken. Vilken bra rutschkana de har. Behöver inte stå och ta emot Helmina.


Stellan hade så roligt att han somnade

Jag och Helmina hade bokat mellismys hos Kristin och Ted i eftermiddags. Ted kom springande till hallen och sa Helmina flera gånger, så duktig. Har aldrig hört honom prata så mycket som idag. Han gillar även att ge Helmina vatten. Något han gör varje gång de träffas. Helmina känner sig i alla fall som en prinsessa när hon slipper lyfta ett finger.


Kompismys

Sedan blev det lekparken igen, vår lekpark denna gång. Helminas favorit Dina kom och Emma såklart också. Paulina och Stellan gjorde oss åter sällskap. Så vi hade en supertrevlig stund där också innan vi tog skrindan några meter hem.



Tjejmys

Väl hemma var det en liten fröken som visade ganska tydligt vad hon ville. Så ett bad och lite mat senare sov hon som en klubbad säl i sin egen säng. Jag är helt slut nu. Har röjt och fixat, Mats har matlåda och en tallrik färdig med mat tills han kommer hem. Disken är borta och allt är avtorkat. Har till och med hunnit köra tre maskiner tvätt idag, fast vi har varit ute nästan hela dagen. Klockan 21:00 blir det soffmys framför Alcatraz. Sedan är det sova som gäller för imorgon ska vi till Öppna förskolan och då ska vi mysa med Natta och Joel.

Inga kommentarer: