torsdag 2 februari 2012

Torsdag

Med lite böcker och våtservetter på pottan så står pottan redo här hemma. Helmina gillar att lämna pottan med böckerna utspridda i hela badrummet. Men när hon inte ser så går jag in och lägger allt på pottan. Jag frågade henne imorse om hon skulle bajsa och sa att det gör man ju på pottan. Då gick hon in i badrummet och satte sig på pottan. Jag blir så stolt när hon förstår så mycket. Men det kom inget. Men det gör inget, hon var så duktig ändå att hon förstod mig.
Gick ut och startade bilen så att den skulle bli varm tills vi skulle åka till öppna förskolan imorse. När jag kommer tillbaka möts jag av detta. Höll på att skratta ihjäl mig. Hon har även varit i skrivbordsskåpet och hämtat portoguiden.
Efter öppna förskolan gick jag och köpte mig en ny mössa. Tycker sällan att jag passar i mössor. Men så låg den där och väntade på mig. Varm och gosig och för halva priset. Kunde inte bli bättre. Den skrek köp mig, köp mig så då gjorde jag det. Kan tipsa alla som bor i vår lilla stad om att Seen har halva priset i butiken. Många fina Houdinitröjor har de också.

4 kommentarer:

Elle sa...

Ett tips: Skaffa en motorvärmare. Så slipper du låta bilen gå på tomgång. Du värnar om miljön då och din bli mår mycket bättre. Det kostar inte många kronor och bonus på det blir att våra barn får växa upp i en bättre värld.

Undra vad Helmina funderar på att posta? ;)

Anonym sa...

Vi har motorvärmare. Och kupévärmare. Någon skall bara lära sig hur timern fungerar. Någon är inte jag.

/ Mats

Elle sa...

Haha du får ge Anna instruktionsboken i alla hjärtans dagpresent.;)

Familjen Ohliw sa...

Jag skulle vilja ha hjälp med diverse saker i hemmet, funkar RUT-avdraget Helmina?
Vilken gammelgädda i fönstret!