måndag 6 februari 2012

Friends with benefits

Myskläderna har åkt på. Helmina sover som en stock. Jag ska försöka göra detsamma strax. Men som vanligt fastnar jag med en massa annat. Blev en vända till öppna förskolan idag. Det var en massa barn och föräldrar där. Helmina såg lite förvirrad ut. Det brukar vara så lugnt och skönt. Men ett dagis i stan hade stängt idag. Ja, jag säger dagis och kommer alltid att göra det.

Blev ingen järnkoll idag. Ringde till min barnmorskemottagning imorse och fick prata med en tjej som hade en dålig start på dagen. Först skulle jag få en tid nästa vecka. Då sa jag att jag lika gärna kunde kolla på vår vårdcentral men då hade hon helt plötsligt en tid imorgon. Trodde att jag skulle kunna åka dit idag och ta ett stick i fingret, men icke.

Igår hyrde vi förresten Friends with benefits, mycket rolig film. Gav många skratt. Men sedan har ju vi lite skum humor också. Så den kanske inte passar alla. Vi tyckte i alla fall att den var rolig. Justin Timberlake är faktiskt en riktigt bra skådespelare.

1 kommentar:

julia sa...

Eller hur, dagis säger man. Förstår inte varför folk bryr sig... Det låter mycket mysigare och barnvänligare med dagis än förskola. Ska barnen kalla fröknarna för pedagoger då oxå eller!? Kram!