onsdag 28 december 2011

Macaroni and cheese

Vilken god sallad jag åt på Erikslunds shoppingcenter idag. Kan verkligen rekommendera Food corner eller vad det heter. Där kan man kombinera sin egen sallad. Mats tog Thaibuffén, den är också riktigt bra. Det blev lite familjemys där idag.

Vi skulle gå på Ikea och köpa en garderobslösning. Som vanligt blir vi irriterade och trötta bara vi hör butikens namn. Som vanligt går vi ut med lite skit för att båda ger upp och inte har någon ork kvar längre. Nu ska vi nog kolla om vi inte kan beställa sakerna vi vill ha via internet och få det hemkört istället. De kanske kan skruva ihop allt också när de ändå håller på. Så besparar vi oss de svordomarna också. Eller det är väl mest från mig som inte har något tålamod.

Nu är vi i alla fall hemma. Helmina och jag sov på vägen hem, fast hon blev extra trött av shoppingen så hon sover fortfarande. Mats ligger på soffan och vilar en stund. Sedan blir det familjemys. Tur att jag åt sallad till lunch. Lär bli en onyttig middag. Mats bunkrade upp med Macaroni and cheese ifrån City Gross. En dålig ovana han fick när han bodde i Los Angeles. Han blev överlycklig när han upptäckte att City Gross sålde Macaroni and cheese och är tvungen att köpa en massa förpackningar varje gång vi kommer dit. Tur att det inte är så ofta i alla fall.

Inga kommentarer: