onsdag 7 december 2011

Helt ok dag

Ligger i sängen och kan inte sova som vanligt. Tänkte nästan stanna hemma idag, kändes som en sådan dag. Men vi tog oss till öppna förskolan, det är jag glad för. Det var ett tag sedan jag träffade mammorna och Helmina sina kompisar. Många av dem ska snart börja dagis och då kommer vi inte kunna ses lika ofta. Ska kanske försöka att ha en träff här hemma snart. Jag gillar vår föräldragrupp, tycker därför att det är kul att vi ses regelbundet.


Eftermiddagen spenderades hos Kristin och Ted, med fika och lek. När vi kom hem var det dags att steka pölsa inför morgondagens pölsalunch. Halva styrkan som skulle ha kommit har annat för sig. De får skylla sig själva att de inte får någon pölsa. Egentligen tror jag bara att det är brorsan som är ledsen över att missa pölsan. Pölsa är nog en sådan rätt som de flesta inte gillar. Jag tycker det är supergott. Jag mosar det med potatis och häller sedan lite mjölk på det. Längtar redan till lunchen imorgon. Tänk om man skulle ta och försöka att sova lite. Hoppas på en bättre natt än den förra.


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är oxå lednsen för att jag missar den, en av de godaste maträtterna jag vet. Glömm inte kaffegrädden, potatis och rödbetorna! Hoppas ni får det trevligt. See you friday

Anonym sa...

Pölsa är en styggelse som omgående borde för evigt förpassas till den kulinariska skräphögen tillsammans med Nävgröt och Flygande Jakob.

Men det är ju tur att du passar på medan jag är på jobbet så jag slipper se vidrigheten. Puss på dig.

/ Mats