fredag 30 december 2011

Gripsholmsviken

Smoothie är min och Helminas nya grej. Vi fick en stavmixer av mamma i julklapp med en massa bra tillbehör. Som den här tillbringaren. Det är bara sticka ner stavmixern och tjoff tjoff så är det bara att hälla upp en god smoothie.

Idag blev det lunch på Gripsholmsviken. Jag har rekommenderat det förut och gör det igen. Deras svampsoppa is to die for. Man skulle kunna äta bara den och deras nybakta bröd. Men det går ju faktiskt inte att låta bli att prova deras andra rätter. Middag var bara att skippa. Vi är fortfarande mätta efter den lunchen.

Helmina höll sig till majs och lite bröd. Tror att det är fler tänder på gång. Hon äter inte mycket alls. Vill knappt ha välling ens, det som hon älskar. Efter lunchen for vi hem till en av Helminas farfäder. Ja, hon har flera. Lite invecklat, så det kan vi gå in på en annan gång. Supertrevligt var det i alla fall. Är väldigt glad att vi fått bra kontakt med dem. Jag hoppas verkligen den växer sig starkare och starkare.
När vi kom hem blev det skumbad. Något som Helmina verkligen älskar. Något mer hon älskar är Teletubbies. Så efter badet blev det soffmys framför Teletubbies. Bara man säger Teletubbies så börjar hon gunga med.

Inga kommentarer: