tisdag 20 december 2011

Alfons och Helmina ska få ett syskon

Ja, jag är gravid. Tänkte att det är dags att släppa bomben. Känner mig väldigt orolig samtidigt som jag inte har samma tid att oroa mig. Så förhoppningsvis kommer det ett litet syskon i sommar. Tänk, trebarnsmamma inom loppet av lite drygt tre år. Min sjätte graviditet på tre år. Det är ju helt sjukt. Jag har så svårt att säga att allt kommer att gå bra och att det kommer en bebis i sommar. Jag vet att det kan hända en miljon saker. Samtidigt drömmer jag och tittar redan på syskonvagnar. Vi pratar namn osv. Mycket funderingar och blandade känslor är det just nu.

Imorgon på Helminas födelsedag så ska vi på inskrivning. Sedan ska vi leka med alla hennes kompisar på öppna förskolan. Jag kommer att ha samma barnmorska jag har haft ända sedan Alfons. Tycker så mycket om henne och känner en otrolig trygghet med henne.

12 kommentarer:

MynameisSara sa...

Grattis gumman vad roligt!! =) Håller tummarna för att allt kommer gå som det ska! kramar

Änglamamma sa...

Tack Sara!

Ann-Louise sa...

Så roligt! Grattis, grattis!! :-)

Anonym sa...

Åh!:-D Vad glad jag blir. Ska hålla alla tummar för att det ska gå bra. Och stort grattis till Helmina på ettårsdagen! Jag minns så väl när jag fick sms för ett år sedan om att hon äntligen var född.

Kram, Lina R

LillSickan sa...

Grattis ! Vad roligt.
God Jul

Sofia sa...

Stort Grattis så roliga nyheter! :)

Anonym sa...

Tack alla.

Med vår historik så är varje graviditet en riktig nervpärs. Men Anna har i alla fall varit på inskrivning idag på Helminas födelsedag (kanske ett gott tecken) och fått tid för ett första ultraljud som förhoppningsvis kan lugna nerverna något.

/ Mats (mannen)

Annica sa...

Åh så roliga nyheter:)Stort grattis:)Kram

Unknown sa...

Grattis, grattis!! Vilken rolig nyhet!! Hoppas att allt går bra!! Vi är på ungefär samma bana. I sommar kommer mitt förhoppningsvis tredje barn. Fast inte så tätt som du har det. Min stora flicka blir sex om min lilla flicka som inte lever skulle ha varit ett och ett halv år nu!!

Grattis och lycka till till oss!!

Änglamamma sa...

Storttack. Grattis till dig med Hannah.

Carolina sa...

Hejsan. Grattis till er, vad kul! Är glad för eran skull. Håller mina tummar för er att allt ska gå bra. God jul kramar från Carolina ( gravid änglamamma och läsare av din blogg )

Änglamamma sa...

Tack så mycket och grattis själv.