söndag 31 januari 2010

En bra söndag


Idag så har vi varit på husvisning och nej, vi ska inte flytta. Men det är ju så roligt att gå på visning. Man får så mycket inspiration. Vi tittade på nyproduktion i Strängnäs, Hjältevadshus villa Nygård. I det utförandet som vi tittade på begärde de 3,5 miljoner. Brorsan och Cathrine bor i ett sådant hus, men de har mycket finare detaljer. Vi tyckte iallafall inte att det var värt så mycket pengar. Vi insåg nog bara mer hur fint vi bor, med det läget vi har. Men men, kul var det i alla fall.

Idag säger vi även hipp hipp hurra till Felix som fyller 2 år. Var förbi en jättekortis och grattade honom. Försökte ta ett kort på honom för han var ju så söt men det var inget roligt att sitta still när man har myror i brallan.Vi har även varit hos Fredrik och Cathrine, för hennes föräldrar var och hälsade på från Kosta. Hela familjen var bjudna på hemmagjorda semlor som var godare än köpta. Casper höll låda och dansade till sina favoriter Mora träsk. Han är verkligen vår lilla solstråle.

Dagen slutade med ett Easy Line pass som var riktigt tungt. Känner mig inte riktigt hundra i halsen så jag hoppas att det är bättre tills imorgon när det är premiär för spinning. Skulle inte bli förvånad om det kommer något i vägen som det gjort de två senaste gångerna jag bokat pass.

2 kommentarer:

Mahatma sa...

Jag är laddad inför spinningen! Hoppas halsen känns bättre i morgon♥ Sov gott

Jessica sa...

men hur mycket hinner du med på en dag människa ;-)