söndag 17 januari 2010

Gardiner uppe


Äntligen har vi fått upp de nya gardinerna, det tog bara ett par månader. Jag är supernöjd. Allt börjar falla på plats sakta men säkert. Det tar verkligen jättelång tid innan man börjar bo in sig. Det är ju alltid något man vill ändra på. Men vi har inte gjort så jättemycket här. Vi har knappt några tavlor på väggarna och det är bara neutrala färger. Men då hinner man verkligen tänka en och två gånger på hur man vill ha det.

Igår så hade vi mamma, pappa, mormor och morfar på middag. Mats lagade oxfilépasta som blev supergod. Till det hade han köpt ett rödvin som passade. Jag blir så stolt över min man när vi får gäster, då är det alltid han som gör mat. Han lägger ner sin själ i matlagningen och det brukar bli så gott, och stökigt. Trevligt hade vi iallafall. Vi satt och tittade på gamla kort från när vi var i Spanien 2007. Fy fan vad smal jag var. Så nu blir det hårdträning, fem dagar i veckan är det som gäller nu.

1 kommentar:

Mahatma sa...

Du har ju världens finaste mormor och morfar, älskar de! Härligt med god mat å gott vin att dela med människor man tycker om♥ ring om du vill ha sällskap å träna i veckan. Kram