söndag 27 maj 2012

Eftermiddag hos mamma
Blev en mysig eftermiddag hos mamma med god mat. Sitter med vår nya dator nu och jag är så nöjd. Allt går så snabbt och jag får inga utbrott. Ska strax gå och lägga mig. Hoppas att morgondagen blir lika varm som idag. Då ska vi pumpa upp Helminas nya pool och fylla med vatten. Blev en stor så att även vi kan få plats ifall vi vill. Ska även ringa vårdcentralen och kolla ifall jag kan få komma och träffa en läkare. Börjar tvivla på att det är kristallsjukan jag har. Är fortfarande väldigt snurrig när jag rör huvudet på olika sätt. Tycker att det är läskigt ibland när jag bär Helmina.

Mats jobbar bara fyra dagar nästa vecka. Sedan är han pappaledig i tre månader. Ska bli så skönt att ha honom hemma. Vi behöver inte stressa på helgerna för att få ihop allt. Nu kan vi bara ta det lugnt och mysa hela lilla familjen.

Ska ta och ställa in morgondagens middag i kylskåpet innan jag går upp och lägger mig. Det är så skönt att ha den klar. Då kan vi bara ägna oss åt lek imorgon.

1 kommentar:

Anna Strandberg sa...

Gå till läkaren och kolla upp det. Läskigt när man bär barn och snart kommer nästa lilla. Har oxå problem med yrsel och dom vet inte vad det är. Men jag klarar mig ju bättre när man inte har barn att sköta. Skönt för er att Mats ska vara hemma så lång tid. Ta hand om er!!