söndag 4 september 2011

Edsbacka Bistro

Idag blev fru Samuelsson bjuden på middag på Edsbacka Bistro eftersom vi firar tvåårig bröllopsdag imorgon. Förra året blev det Taxinge krog och i år Edsbacka Bistro. Vi har pratat länge om att gå dit. Så nu hade herr Samuelsson bokat bord för två, eller tre eftersom vår prinsessa var med. Hon sov i och för sig hela middagen.

Vi åt förrätt och varmrätt. Förrätten för min del blev en toast skagen, jag vet att det är bröd men tyckte att eftersom det var vår bröllopsdagsmiddag så kunde jag synda lite. Den var god men sjukt överprissatt. Tycker att den toast skagen de serverade på 60-års festen förra veckan var mycket godare. Sedan blev det en caesarsallad och där höll jag igen och lät bli krutongerna. Men den salladen var värd varenda krona. Så krämig och god. Mats tog en skogssvampssoppa till förrätt som var supergod och till varmrätt blev det en sjukt överprissatt entrecôte med bea och pommes. Visst var entrecôten god men inte värd så många hundra. Men huvudsaken var att vi hade mysigt och det hade vi. Helmina sov hela middagen igenom.
Helmina inviger sin nya bilbarnstol. Tog ur henne sovandes ur bilen och satte in henne sovandes i bilen.
 När vi skulle handla piggnade hon till och ville ha hand om inköpslistan.
Väl hemma blev det Teletubbiesmys i soffan. Helmina gillar solen med bebisansiktet bäst. Hon skrattar högt när den kommer upp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har inte varit där ännu. Men sett att det är rätt saftiga priser. Hälften betalar man ju bara för namnet på krogen och Christer Lindström himself. Men det är bra att det finns en fin krog bland alla pizzerior i denna stad ;)
Grattis på bröllopsdagen!/Kusse