söndag 11 april 2010

Vilken härlig dagNu har vi skaffat oss årskort på museijärnvägen (tuff tuff tåget). Imorse fick vi ett sms av våra grannar som frågade om vi skulle ta årets första tur med lilla tåget. Hur mysigt som helst. Så vi tog tåget in till Mariefred. Vilken lyx att ha en egen liten station där vi bor. Därför skaffade vi årskort så vi kan åka tåget in och handla eller bara äta lunch. Casper och Vilde får ju åka med gratis så det kommer de nog att gilla.

När vi kom till stationen fick vi en guidad tur av en som jobbar där. Helt otroligt att de gör så mycket för järnvägen på sin fritid. Det känns ännu bättre nu när vi köpt årskortet och sponsrar dem med lite pengar för det är dyrt att få det att gå runt, vill ju att det ska få finnas kvar.

Efter vår guidade tur så gick vi till Anna på torget för en fika. Sen ville Tyra till lekparken. Hade en riktigt mysig dag med våra grannar.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Det kommer Vilde att älska!!!!
Ja, vilket privilegium att ha en egen station till lilla tåget.

Karin Lindström sa...

Hej!

Tack för din hälsning! Visst är det härligt med trädgårdsmässan även om du såg ut att ha en jobbig färd hem *skrattar*! Blev du nöjd med sakerna du köpte av mig? Jag försöker rensa mer, men jag har så svårt att göra mig av med saker. Däremot är det så skönt när det väl är gjort;)

Om du vill så får du jättegärna höra av dig till mig och prata, jag vet ju hur det känns! Jag tycker inte alls det är jobbigt, det är oftast bara skönt att prata med någon annan som varit med om samma sak! Hos mig finns min mejladress.

Ta nu väl hand om dig!

Många kramar
Karin