fredag 20 juli 2012

Underbara dag

Denna fantastiska dag började med strandhäng. Vi var själva på hela stranden säkert en timme innan några sjusovare dök upp. Helmina älskar verkligen vatten och att gräva i sanden. Var 20 grader i vattnet och superskönt.

Helmina går och sätter sig på sidan av stranden och säger att hon kissar. Efter att hon sagt att hon kissar några gånger så går hon ner i vattnet och börjar kissa på riktigt.
Sedan tog Mats och Helmina tåget till Hedlandet. Vi spenderade några timmar där och passade även på att bada och leka vid stranden.Väl hemma så blev det mera lek med Stellan som fick upp ögonen för Helminas docka. Han pussade den och var så nöjd. Vi passade även på att leka en stund i lekparken innan regnet började ösa ner. Det var en mycket trött tjej som somnade gott runt 19:30. Säkert lika nöjd över den mysiga dagen som hennes föräldrar.Fick med oss både blåbär och kantareller hem från Hedlandet. Vi tyckte att vi plockade bra igår när vi plockade 2,4 kilo kantareller. Men det var inte så mycket i jämförelse med påsen vi fick med oss idag. Klockan är över 22:00 och Mats har rensat kantareller i flera timmar och har massor kvar. Men gud så lyxigt att bara kunna plocka fram från frysen när vi blir sugna.

Inga kommentarer: