onsdag 9 februari 2011

Nattblogga

Jag ska nog börja blogga på nätterna. Ligger nästan varje natt och kommer på en massa saker jag ska skriva om. Men när jag väl sitter här sen så står det helt still. Kommer inte ihåg ett smack. Har tänkt flera gånger att jag ska skriva upp det jag tänker på. Men det glömmer jag också bort.

2 kommentarer:

scrapmoster sa...

Alltså jag bloggade en gång -för inte så länge sen- sent på kvällen (för mig var det sent iallafall) och jag var toktrött. När jag skrev så tyckte jag att det jag skrev var ju glasklart.....typ inte. Dagen efter när jag läste vad jag skrivit så fattade jag inte själv vad det stod....hahaha inte mina bloggkompisar heller visade det sig i kommentarerna. Så jag kan inte direkt rekomendera det MEN du har ju lite annat som håller dig vaken om nätterna så om du ska blogga eller ej...jaa prova. Annars skulle jag nog rekomendera block o penna att stolpa ner vad du kommer på för att sen skriva in det dagen efter.

Kramen i

Sandra sa...

Jag känner igen mig sååå mycket.

Låg ofta och tänkte på nätterna förr (händer ibland nu att jag tänker en stund) och kom på så himla vettiga tankar som var bortblåsta på morgonen.

Kram