söndag 19 december 2010

Misslyckat

Efter två misslyckade igångsättningsförsök så är vi hemma igen. Lillstrumpan visar inga tecken på att vilja komma ut. Idag är hon beräknad men hon kommer väl på julafton. Nu har vi ett rum på förlossningen så vi kan komma och gå som vi vill. Idag valde vi att åka hem i alla fall. Nu har jag börjat få lite mer värkar så vi hoppas att de ska hålla i sig. Det är den där jäkla livmodertappen som bara ska mogna. Sen är det lättare att knuffa på. Tror att Lillstrumpan har satt en gummisnodd runt min tapp. Hon tycker väl att det är för kallt här ute.

5 kommentarer:

Frugan F sa...

Va segt för er. Hoppas den lilla fröken ändrar sig snart så ni får träffa henne innan jul! Ni får hota med att hon aldrig får födelsedagspresenter utan bara julklappar om hon behagar komma ut på självaste julafton!! Lycka till igen!

Milo - Mamma till Miranda och Keane sa...

Kom igen nu Lillstrumpan, kom ut och se all den vita snön många som är nyfikna på dig ju :).. Håller tummarna att hon kommer snart ;)

Pilla sa...

Lycka till!!! Hoppas hon tittar ut snart! Min lilla är beräknad till 2 januari så jag går & "håller" mig;-)

Marie sa...

Hej! Tänk vad vore man utan google jag undrade så hur det gått för dig efter att ha träffat dig på förlossningen!Vi satt och prata i tv rummet och tänkte nu för tiden har nästan alla en blogg så jag sökte på lilla Alfons namn och hittade hit! Men vilken envis liten tjej då och envis tapp också för den delen!Men vilken underbar julklapp!!!Önskar er all lycka till i världen! Här kom en liten Cornelia till världen den 15 december med snitt.Jag öppna mig heller ingenting och sen jobbade barnmorskan Anna som vi hade förra förlossningen då brast allt och allt kom tillbaka och vi pratade fram och tillbaka och hon frågade mig vad min önskan var och jag sa ett snitt jag var livrädd...kände på mig att det inte skulle gå och hade en dålig känsla helt enkelt.Det var den 15e som detta beslutades vi skulle få åka hem i väntan på en tid klockan var då 13.00 vi sätter oss i bilen slår på mobilerna och då har Anna ringt återbud på operation ni kan komma NU och 15.21 är hon ute snabba bud =) Dom gjorde snittet och läkarens kommentar var OJ vilket bra beslut vems det nu var...då visade det sig att livmoderväggen var så tunn att det förmodligen slutat i akut snitt och i värsta fall hade den kunnat spricka vågar inte ens tänka tanken =( Men nu är vi hemma och mår bra allihopa=) Hoppas er väntan snart är över och att eran lilla prinsessa vill titta ut och fira jul med er =) God Jul till er alla! // Marie

Änglamamma sa...

Marie: Åh vad roligt att du hittat hit och få höra din historia. Jätteroligt att vi även sprang på varandra på BB.