måndag 20 september 2010

Blodpudding och pölsa

Har laddat kylen med blodpudding och pölsa tills Casper kommer på torsdag. Då ska han sova hos faster eftersom dagis är stängt. Brukar passa på att äta blodpudding när han är här eftersom varken han eller jag äter det så ofta. Pölsa har jag tänkt på länge, därför passar jag på när Mats är bortrest.

Var hos min barnmorska imorse. Hon är världens bästa. Allt såg bra ut och lillstrumpans hjärta lät bra. Nu ska jag börja gå dit varannan vecka istället och i slutet av graviditeten varje vecka. Men skulle jag känna minsta oro så är det bara att komma dit. Som vanligt pratade jag av mig och grät en skvätt. Känner mig lite lugnare när jag varit hos henne och ser fram emot föräldragruppen som startar den 5 oktober. Först blev jag jätteledsen när vi fick brev om att den startade då eftersom Mats inte kommer att vara tillbaka från Sydkorea ännu. Kände mig otroligt ensam och liten. Men nu känns det helt ok.

1 kommentar:

linda sa...

gud va gott måste ha blodpudding till lunch i morgon :D .. du behöver inte vara ledsen ja e där vännen :) vi kan sitta brevid varandra :D så du inte känner dig ensam.. :D kram