onsdag 12 maj 2010

Så mycket tankar

Jag tänker för mycket. Jag tänker på allt och inget. Saker som kan hända och har hänt. Försökte vila under dagen men det var svårt för att jag ligger bara och tänker. Tänker mycket på Alfons och framtiden. Ska man någonsin bli lycklig? Visst kommer man bli lyckligare när Alfons får ett syskon, men smärtan kommer ändå alltid att finnas kvar. Har så mycket funderingar om framtiden och hur vi kommer att må. Är så rädd att jag alltid kommer att känna så här. Just nu känner jag mig låg och det känns som det inte finns något som kan hjälpa mig upp igen.

Jag orkar inte träffa folk, orkar inte vara social. Känns som att allt är så oviktigt. Vad har livet för mening?

2 kommentarer:

Mahatma sa...

Omge dig med människor som får dig att må bra♥ som ger dig positiv energi. Livets mening? Den eviga frågan utan svar. Här kommer en go kram till dig Anna

Randiga sa...

Jag hoppas att du snart mår bättre. Det låter ju fånigt, men tiden gör sitt till. Och att försöka ta hand om sig. Försöka vara ute, se på livet som finns där. En gång när jag mådde uselt skrev jag ner fem saker jag var tacksam för varje kväll i en bok. Det var bra. Kanske värt att pröva. Det tar ett tag innan det ger någon verkan. Kram till dig!