tisdag 1 september 2009

Lite bättre
Haft en underbar helg med min blivande. Vi behövde en helg bara vi två, så vi for till Örebro. Tog in på ett jättefint hotell och bara myste. Drack champagne och åt tre rätters. Man unnar sig sådant allt för sällan. Bara fly verkligheten för en stund. Det var vi värda efter allt som hänt.

Mår lite bättre nu. Ska börja jobba på fredag, känns faktiskt ganska skönt. Bröllop på lördag, längtar jättemycket. Det är vår dag, som vi får dela med alla nära och kära. Ska verkligen suga åt mig varje minut.

Känns vissa stunder hopplöst att få ett levande barn. Men det är väl meningen att vi ska ta vara på varje sekund när det väl är dax för vår tur. Vi har det hur bra som helst ihop, det är ett otroligt band mellan oss. Vi brukar säga att vi har det perfekt, det är bara ett levande barn som saknas i våra liv.

1 kommentar:

Jessica sa...

Så underbart med ljussken i livet. Dom behövs, och ni behöver dem mest av alla. Och angående lördag så ska jag göra allt jag kan för att förgylla er dag och göra den till en oförglömlig kväll. Puss på er