tisdag 6 augusti 2013

Inköp

Nu har jag beställt lite presenter till Fredrika. Inte från oss utan av andra. Igår beställde jag en brun Kånken mini från Route62.se. De har nästan alla färger. Går man till en butik brukar de bara ha cirka tre olika färger att välja på.

Sedan har jag beställt ett förvaringshus från Rice. Kommer att bli så fint i hennes rum. Finns tre olika storlekar och en massa olika att välja på.
Blev även en varsin vattenflaska till tjejerna från Blafre, som för övrigt har så mycket fina saker. Helmina hade en nästan exakt likadan som vi råkat slarva bort. Den var faktiskt från ÖoB och var jättebillig, men de fanns tyvärr inte kvar. Så då fick det bli dessa fina istället.

Helmina valde en med robotar och rymdraketer och Fredrika får en rosa. Hon kan inte bestämma själv än, så då passar jag på att tuttinutta.

Hittade även ett litet Pixibokstöd från Silly U. Dessa små Pixiböcker hamnar överallt här hemma, så detta tyckte jag var helt perfekt. Finns i olika färger och med olika djur.


6 kommentarer:

Tessan sa...

Åh! Pixibokstöden var fantastiskt fina! Vet du hur många böcker som får plats? Mvh Therese

Änglamamma sa...

Nej, har ingen aning. Det stod inte i beskrivningen. Men så fort jag får hem det så kan jag meddela:-).

Tessan sa...

Tack! :)

Tessan sa...

Har du fått hem bokstödet? Mvh Therese

Änglamamma sa...

Ja, ledsen glömde svara. Hittade bara några av våra böcker så jag har inte fyllt den. Men skulle gissa på 15-20 st som får plats. Det är verkligen jättefint.

Tessan sa...

Ingen fara :) tack! Då blir det nog ett par såna beställsa här med;)