söndag 18 augusti 2013

Femte rätten

Sista rätten denna vecka blev indisk linsgryta med yoghurtklick. Egentligen skulle det vara mango också. Men jag är emot frukt i mat. Det funkar inte för mig.

Mats var så skeptisk till denna rätt. Första rätten från Linas matkasse som även jag var fundersam över. Men den blev så god. Mats åt den till och med till lunch idag. Glöm inte att använda koden K1716810 om du också vill prova en kasse. Då får du en gratis fruktkasse med din första beställning.

Varför jag jämt tjatar om denna kod är att för det första så får du en gratis fruktkasse som är värd 109 kr och för det andra så får jag poäng. Det är så himla bra att man kan tjäna in poäng och ta ut produkter för sina poäng på Linas matkasse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag hittade till din blogg förra veckan och måste bara säga att jag beklagar Alfons död och dina missfall men är också glad över att du verkar ha fått en så mysig familj! Det känns som att jag kommer bli en trogen läsare :)

Och för att kommentera ditt inlägg:
Jag älskar linsgryta men jag skulle också känna mej skeptisk till att ha mango i :)
Hur länge gäller den där rabattkoden? Jag väntar bebis i mitten av oktober (har också fått tre missfall innan) och det skulle vara superbra att prova en sån kasse typ första veckorna efter förlossningen.

Änglamamma sa...

Hej! Kul att du har hittat hit. Hur hittade du bloggen ifall jag får fråga? Tack för din omtanke. Kul att du väntar liten bebis. Det bästa som finns. Tycker absolut att du ska prova Linas matkasse. Vi är suoernöjda, har barnkassen. Koden är min och finns tillgänglig så länge som jag har kassen. Ifall du blir kund så kommer du också att få en kod. Man får ju poäng som man kan ta ut produkter för. / Anna