fredag 25 juni 2010

Midsommarafton


Vilken fantastisk dag det har varit. En av de bättre midsommaraftnar som jag firat. Det var så lugnt och skönt hela dagen. Det bästa av allt var att få umgås med min älskade husband. Dagen började med att våra söta grannar kom över och lekte. Sedan kom Casper och vi tog tuff tuff- tåget till midsommarfirandet i Mariefred. Där var tjocka släkten. Väl där blev det picknick med tonfisksallad och jordgubbar.

Efter vår picknick bjöd Victor på jättegod jordgubbstårta hos Karins föräldrar. Brorsan, Cathrine och Casper hoppade också in i tårtätandet och vi njöt en stund i solen.

Kvällen bjöd på knytis hos våra grannar. Där såg Tyra fram emot att få Anna och Mats som gäster. Hon underhöll oss med att gå runt bordet och sjunga -Små gruderna och små mu, mu mu.


2 kommentarer:

Erica sa...

Hej. Först vill jag önska en glad midsommar. Hoppas dagen varit perfekt. Sen vill jag säga att du har en underbar blogg. Grät som en tok när jag läste dom första inläggen. Du är en otroligt stark människa och jag önskar dig all glädje och lycka i livet. Kan inte beskriva hur ledsen jag är för din skull. Skickar en massa stärkande kramar och tankar.

linda sa...

ni ser ut att haft de bra :D kram