söndag 13 juni 2010

Väldigt konstigt

Nu har jag gått in i vecka 14. Känns så bra och jag kan glädjas mer och mer. Men sen kommer väl ett bakslag. Passar på att njuta nu i alla fall. Känns bara konstigt att det ligger en liten levande varelse där inne och guppar runt.

I onsdags var vi på spädbarnsfondens träff. Det var ett nytt par där som hade förlorat sin lilla dotter i vecka 40+6. Hon föddes den 2 maj och var beräknad den 26 maj. Jag reagerade direkt eftersom Alfons föddes den 1 maj och var beräknad den 25 maj. Kändes bara väldigt konstigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hejsna. grattis till nya graviditeten.. hoppas den slutar bra:) kommer ni att använda sakerna ni köpte till alfons eller blir dte nya. tänkte på om det kommer att påminna er för mycket. även om alfons fortfarande finns i tankarna så blir det ju osm at börja om på nytt. kram

Pi sa...

Hej!
Det var kul att höra att du gillar min blogg "Dagens Pillis". Jag kommer att börja följa din nu, du skriver så fint. Jag håller tummarna för att allt går bra för er och bebisen den här gången. Att förlora sitt barn borde ingen behöva göra. Styrkekramar och hoppas att vi ses här i bloggvärlden igen.
//
Pi

Änglamamma sa...

Anonym jag kommer att använda Alfons saker. Han hann aldrig använda dem. Jag lånade ut en del av sakerna till min kompis när hon fick barn. Så det ska kännas lite lättare om de är använda av någon annan.