måndag 14 juni 2010

Helt färdig

Har varit hos både min läkare och kuratorn idag. Känner mig helt färdig nu, har ingen energi överhuvudtaget. Har foglossning som gör ont som fan också. Det blir middag och sedan vila. Känner att jag inte kan tänka ordentligt. Denna graviditet har verkligen rört till det i huvudet på mig. Jag blandar ihop orden och glömmer allt. Jag var glömsk innan men det är ingenting jämfört med nu. Förut så skrattade jag åt det men nu är det inte så roligt längre, jag blir mest rädd.

Varje natt så vaknar jag och måste som vanligt kissa. Sedan så ligger jag där och rullar, vrider och vänder tills jag efter någon timma kan somna om. Jag har så mycket tankar i huvudet. Orkar inte prata med folk om det heller, det är ändå ingen som förstår. Bara någon som gått igenom samma sak vet hur det är.

2 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Har läst lite i din blogg, de äldre inläggen. Jag känner så väl igen mig i de känslor och tankar du beskriver. Jag och min sambo förlorade vår lilla Lucas i magen i v.35. Han föddes 28/3 2010. Skönt att läsa om hur någon annan upplevt allt och inse att jag är nog inte tokig ändå!
Tack för att du delar med dig av dina tankar, det hjälper åtminstone mig.
Lycka till med graviditeten och jag håller tummarna för att allt ska gå bra med Alfons syskon!
/Ann-Louise

Änglamamma sa...

Tack! Beklagar verkligen att ni inte fick behålla er Lucas hos er.