lördag 28 januari 2012

I huvudstaden



Imorse tog vi tåget till Stockholm. Vi mötte upp Helminas gudmor Karin med familj på ett café på NK. Det var ett supermysigt café. Har gått förbi det hundra gånger men inte reflekterat över det.


Efter fikastunden bar det av till Kulturhuset för lite lek och bus. Tror att det heter Rum för barn där vi var. Kostar ingenting och barnen kan leka av sig. De har även ett målarrum för blivande små konstnärer. Jättefint bibliotek som man kan låna böcker i och läsa för sina barn. Dit ska vi verkligen gå fler gånger.


Efter all lek och bus så blev vi hungriga och begav oss till Vapiano. Idag provade jag deras pasta. Supergod var den, men vilken tid det tog att få den. Dagen gick alldeles för fort som vanligt när man är i huvudstaden. Man tror alltid att man ska hinna mer än vad man gör.
Väl hemma var det modevisning. Helmina fick så fina kläder ifrån sin gudmor. Eller, det var ju inte bara från henne utan hela familjen. En försenad julklapp. En supersöt Ralph Lauren klänning med tillhörande trosor och en Ralph Lauren piké med volangkrage. Hon var så fin i båda plaggen. De kommer att bli välanvända.

Inga kommentarer: