söndag 29 juni 2014

En massa kalasande

 
Igår fyllde Mats år och det blev bakelse, sång och paket på sängen. Tjejerna var rätt nöjda över att få äta i sängen, men vi fick byta sängkläder efteråt. Vi blev barnfria under dagen och bjöd även på femkamp och mat på kvällen. Vi hade så trevligt och det blev inte allt för sent heller. Känns att man inte är arton längre. 
 
Idag fyller min morfar år och det blev mer kalasande där idag. Tjejerna åt en massa gott och dansade med gammelmormor. Mätta och belåtna åkte vi hem.
 
På eftermiddagen tog jag, Helmina och Emmis tåget till Taxinge och tillbaka. Det är så roligt att bara sitta och lyssna på dem när de pratar och leker. Är så glad att Helmina har en så go vän.
 
Häromdagen talade hon om för Fredrika, när Emmis var på väg hem till oss, att nu kom minsann hennes absolut bästa vän. Hörde även på tåget när de pratade kalas och Helmina sa till Emmis att hon får komma på hennes kalas men ingen annan. Älskade ungar.
 


Nu ska jag krypa ner och kolla på någon tråkig serie en stund innan det är dags att sova gott. Imorgon får vi lunchbesök och sedan bär det av ut på Östersjön. 

Inga kommentarer: