söndag 14 oktober 2012

Nöjd

Här har vi haft morgonmys. Nu sover Fedrika och vi har precis ätit Helminas favoritfrukost med ägg, bacon och vita bönor.

Jag och min vän Julia kör ju en tävling om vem som går ner mest procentuellt i vikt till nyår. Blev nöjd med min första vecka som visade -3,5 kg. Nu blir det öppna förskolan.

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat med vikten Anna! du är så grym. Tänk bara på att de första kilona är mycket vätska. i längden är det inte hållbart att gå ner så mycket på en endaste vecka. Sen vill jag uppmärksamma dig på en metod som heter periodisk fasta. Googla det, kanske kan det vara en metod som passar dig. Det har hjälpt mig i alla fall! :)

Änglamamma sa...

Tack, jag ska kolla det. Vet att det inte funkar i längden, men det är en bra start. Hade gärna velat suga på den karamellen lite till:-) .

Anonym sa...

Jättebra jobbat! En fråga från en ammande kvinna till en annan: Påverkar det inte mjölken att gå ner så mycket i vikt?

Enligt de studier jag har läst rekommenderas en ammande kvinna att endast gå ned 500g-1kg per vekca för att inte riskera att bröstmjölken påverkas. Dessutom frigörs någon sorts gifter i kroppen vid bantning som hamnar i modersmjölken. Detta enligt vad jag har läst alltså men du kanske har andra kunskaper om amning och bantning? Jag har själv sju kilos övervikt som jag vill ta bort men vet inte om jag måste vänta tills jag har ammat färdigt... Tog bort femton kg efter min första son men väntade då som sagt tills jag hade ammat färdigt. Är dock sugen på tjuvstart så är därför nyfiken på vad du kan om ämnet?

Änglamamma sa...

Har inte ens tänkt på det eftersom jag inte anser mig banta riktigt heller. Jag har tagit bort fikabröd, glass, vitt bröd och ja, det mesta med mycket socker. Har minskat ner på kolhydraterna och börjat röra mig mer. Det är väl som en normal människa borde leva om du förstår vad jag menar =).