onsdag 9 mars 2011

Spårvägsmuséet


Det var en väldigt trött Casper vi lämnade tillbaka till brorsan och Cathrine i Läggesta idag. Vi har haft en heldag i Stockholm idag. Mats tog förmiddagen ledigt och följde med oss till Spårvägsmuséet. Vi hade kunnat gå där hela dagen om Casper hade fått bestämma. Hann med hälften ungefär så ett besök till i sommar får det bli. I anslutning till muséet ligger leksaksmuséet. Där fanns också hur mycket som helst att titta på.

Bussen stannade precis utanför dörren så det var lätt att ta sig dit. Det var skönt eftersom vi invigde Caspers nya syskonvagn som han ska dela med Tony som ligger i Cathrines mage. Tony kommer i sommar och då får vi köra in vagnen tills dess. Ska kanske tillägga att det är Casper som säger att bebisen ska heta Tony, roligt om det blir en tjej då.

Sedan åkte Mats till jobbet och vi passade på att mysa en stund med Karin och Alice. Vi åkte till Kungsholmen till en barnbutik som hade café och butik i ett. Jättetrevligt ställe. Men vi har helt olika syn på vad som är billigt och inte. Jag tyckte fikat där var jättedyrt medan Karin tyckte det var jättebilligt. Märks att jag bor i en småstad och hon i Stockholm.

Inga kommentarer: