lördag 19 mars 2011

Helminas dopdag
Vilken fantastisk dag som vi fick dela med nära och kära. Vet inte hur många gånger jag höll på att börja gråta i kyrkan. Dopet blev väldigt fint. Helmina skötte sig exemplariskt. Nu ligger hon däremot som en klubbad säl och sover i soffan. Vi ska också gå och lägga oss snart. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Men jag förstår om hon är helt färdig av alla intryck idag.

Vilka fina doppresenter hon fick. Allt var så fint. Moster Cathrine hade sytt ett helt fantastiskt överkast med Helminas namn på. Ska lägga ut bild senare. Var så nöjd med alla psalmer. Det enda tråkiga var att vår präst brutit benet så vi fick en annan. Ville så gärna ha samma präst som höll i Alfons begravning och som vigde oss. Men men, man kan inte få allt här i världen.

Jag blir så rörd vid sådana här tillfällen. Familj och vänner samlas, alla för att vara med vid vår dotters dop. Synd att man inte hinner prata så mycket med alla bara. Längtar nästan tills Mats fyller jämt nästa år för då kan vi ha stor fest med alla igen. Det är så få tillfällen man träffas alla och umgås.

Inga kommentarer: