måndag 7 januari 2013

God lunch och fynd

Åt en sjukt god sallad till lunch. Fyndade en massa fint idag. Bland annat ett överkast på Indiska som har kostat åttahundra kronor sedan var det halva på halva. Så jag betalade tvåhundra kronor för det. Det ska få pryda dagbädden. Köpte julsaker på Åhléns som skulle ha gått på över tusen kronor, gav trehundra för allt. Köpte en superfin ljusstake som ska få stå i köksfönstret nästa jul. Kan verkligen tipsa om Åhléns julrea. De har 70 % på alla julsaker.
Blev lek och bus med bästa kusinerna hos mamma när vi kom hem. Vi köpte trosor till Helmina idag. Hon vet att man får ha det ifall man bajsar och kissar på pottan eller toan. Hon provade alla tre paren på varandra idag. Jag hoppas att det kan vara en liten sporre.
Nu är klockan tio och Fredrika har nyligen somnat. Ska strax själv lägga mig. Helmina har börjat att vakna ganska tidigt på morgonen igen. Imorgon ska hon även tillbaka till dagis. Blir bra med lite rutiner. Ska försöka ge Fredrika gröt morgon och kväll så att det blir en rutin. Men det lär väl ta ett tag. Jag tycker det är så sjukt skönt att amma. Man bär med sig maten hela tiden utan att röra ett finger.

Inga kommentarer: