tisdag 17 november 2009

Miljoner tankar

Var till läkaren igår. Inte min gamla vanliga läkare, det här var en ung tjej i min egen ålder. Kändes jättejobbigt. Det tar så mycket på krafterna att behöva komma tillbaka dit. Kändes som jag fick hjärtklappning innan, jag blir så himla ledsen.

Åkte till jobbet i morse men vände om när jag kommit fram. Tårarna rann längs kinderna och jag mådde inte alls bra. Vet inte vad det är just nu. Har miljoner tankar i huvudet som far omkring. Kan inte sova ordentligt, ligger och småslumrar hela tiden. Bara tänker och tänker men jag vet inte riktigt vad jag tänker. Hur det hade varit om Alfons överlevt? När ska jag bli gravid? När ska man börja må bra? Led han innan han dog? När började infarkterna? Ja -allt mellan himmel och jord. Är så fruktansvärt slut mentalt. Orkar inte prata med någon. Mats är den ende som förstår mig.

Mamma föreslog att jag skulle börja göra något. Det kanske inte är någon dum idé. Jag låser in mig för mycket. Men när jag mår så här vill jag inget annat heller. Men om jag kanske skulle hitta något jag verkligen brann för. Men jag har ingen aning om vad jag vill.

1 kommentar:

Mahatma sa...

Har kommer en stor kram fran mig hoppas att det kan gora dig lite glad, iaf en kort liten stund. Hoppas du orkar och att du finner lusten sa att vi far traffa dig pa lordag i Karlstorp! Kram Elin