lördag 1 december 2012

Kusinmys

Nu ligger alla dessa barn och sover sött. Vilken mysig eftermiddag och kväll vi fick med finaste killarna. De är precis som syskon hela bunten. Vi bakade pepparkakor, vilket gick bra förutom att Filip åt degen och Helmina åt på formarna. Casper gjorde två centimeter tjocka pepparkakor.
De gav upp bakandet efter ett tag och lekte med tågbanan. Tågtokiga Casper tyckte att det var dumt att Filip också gillar tåg. Den som satt kvar och lekte längst med tågbanan var Filip. Han satt så koncentrerat och fint och försökte bygga.

Sedan blev de hungriga och satte sig vid bordet och väntade på maten. Tror aldrig att de suttit så tysta och fint och bara väntat. De måste ha varit jättehungriga för det var alldeles tyst när de åt och länge satt de också. Det bjöds på hemgjord pizza med kantareller. En av mina favoriträtter. Denna pizza gjorde alltid brorsan till oss när han lagade mat när vi var små och jag älskar den lika mycket nu som då.
Sedan blev det soffmys med varsin skål ostbågar och popcorn innan läggning. Helmina och Casper beslutade sig för att sova i samma säng. Lite bus blev det innan de somnade efter en låååååååååååååååååång nattning. Det kommer inte att ta lika lång tid för mig att somna. Det var i alla fall supermysigt att ha dem här. Helmina älskar verkligen sina kusiner och blir så glad av dem.

Inga kommentarer: