tisdag 12 juli 2011

Pappa

Kan fortfarande inte fatta att min fina pappa är borta. Han lämnade oss den 3 juli. Det gör så fruktansvärt ont. Kommer aldrig mer att få se honom. Jag går flera gånger om dagen och luktar på en t-shirt som han jobbade i några timmar innan han dog. Han hade börjat bygga på en lekstuga till sina barnbarn. Han älskade verkligen sina barnbarn. Det sista han hann göra var att sätta upp en gunga till Helmina. Hon verkligen älskar sin gunga. Jag är så ledsen att han inte hann se henne gunga.

Han sken upp när han var med sina barnbarn. Han var världens bästa morfar och farfar. Helmina kommer aldrig att minnas honom och det gör mig så ont. Tack och lov älskar jag att ta kort och har en massa fina bilder på dem tillsammans. Alla kort och filmer med honom är ovärderliga.

Hade jag inte haft Helmina och Mats så hade jag gått under totalt. Just nu är det som om livet går i slow motion för mig och alla andra skyndar på som vanligt. Casper frågar när hans farfar ska komma ner från himlen. Det gör ont i mig eftersom han avgudade sin farfar.

3 kommentarer:

Gabriella sa...

Skickar en massa styrkekramar till dig!! Trillade in här av en slump bara.. Känns som att vi har mycket gemensamt.. När det kommer till sorger iaf! Min dotter dog i psd förra året och min pappa dog i en brand olycka i vintras.. Vad hände din pappa? Känner igen mig i mycket av det du skriver.. Har fått en till dotter nu i mars och min pappa längtade så efter henne! Men han hann aldrig träffa henne :( kram Gabriella

Hannah sa...

Åhh, vad ledsen jag blir av det jag läser! Hoppas att du hittar styrka i din familj! Det verkar ha gått fort vilket jag då hoppas i vart fall innebar att han slapp lida. Men det medför ju samtidigt att ni inte fick tid att vänja er vid tanken och kanske inte heller möjlighet att ta farväl! Kram till din och din famiilj! Hannah

Anonym sa...

Åh vad ledsamt att läsa! Jag gick in för att se hur Mats och ni hade det på semestern och så har det här hänt! Ta hand om er och krama på fina Helimna från mig, Jessica (på SPP). Kram på er!