tisdag 29 december 2009

Äntligen är julen över.

Eftersom denna jul var vår första utan Alfons så var det skönt med en lugn julhelg, och ännu skönare när den var över. Förstår att det är mysigt för alla som har barn. Julen känns som det är barnens på något sätt. Julafton var vi med mamma och pappa. På juldagen bar det av till Mörkö för Mats sida. Efter Mörkö så träffade vi Karin, Victor och Alice en stund. På annandan så skulle vi ha åkt till Mats pappa, men de blev tyvärr sjuka så vi skjuter på det till denna helg istället.

I söndags hade jag en träff här hemma med några änglamammor. Vi blev bara tre, men det gjorde inget heller. Vi pratade om våra barn och om julen. Känns så skönt att kunna prata med några som förstår mig. För dem är inget konstigt. En av dem har jag träffat lite mer. Jag har berättat om henne förut. Vi kommer så himla bra överens. Vi ska ses på måndag igen.

Nyårsafton närmar sig med stora kliv. Den firar vi med Karin och Victor. Sedan kommer en jättegammal vän upp från Skåne. Ska bli jättekul att träffa henne och hennes sambo. Även denna dag blir lugn. God mat och härligt sällskap.


Inga kommentarer: